Foto

Een foto, een stilstaand beeld, twee namen die exact dezelfde betekenis hebben. Net zoals bij video is het de laatste jaren steeds belangrijker geworden jouw dienst of product te laten zien. Beschrijvingen laten te veel aan de verbeelding over waar fotografie de verbeelding bevestigd of juist mooier maakt.

 

Een foto zegt veel over jouw product of dienst. Het geeft potentiële klanten een beeld van wat jij te bieden hebt. Er zijn diverse vormen van fotografie:

 

  1. Portretfotografie: deze vorm van fotografie is gefocust op de persoon. In deze foto wordt de persoon in close-up gefotografeerd. Het doel van deze manier van fotografie is om kennis te maken met de persoon en een beeld te schetsen bij deze persoon.
  2. Interieurfotografie: deze vorm van fotografie is gefocust op de omgeving. In deze foto wordt met een brede lens de ruimte in kaart gebracht. Het doel van deze manier van fotografie is om kennis te maken met de omgeving. Hierdoor geef je potentiële klanten een beeld van jouw werkomgeving.

Alle boven genoemde manieren van fotografie zullen uiteindelijk leiden naar een hogere omzet. En als bedrijf is dit wel een van de doelstellingen.

 

Dus ben jij geïnteresseerd in een van deze vormen van fotografie. Zoek dan niet langer en kijk hieronder naar de diverse mogelijkheden. Bij vragen kunt u contact met mij opnemen.