Over YvR Visuals

Over YvR Visuals

Ik ben Youri van Rooij van YvR Visuals. Ik ben foto- en videograaf gespecialiseerd in bedrijfsvideo’s en foto’s. Inmiddels ben ik vijf jaar actief in het maken van foto’s en video’s en heb diverse opdrachten mogen maken voor bedrijven.

 

Bij YvR Visuals bied ik zowel foto- als videografie aan. Tegenwoordig heeft beeld een nóg belangrijkere functie gekregen als het gaat om online marketing. Bij YvR Visuals bied ik zowel promotievideo als korte socials aan. Deze zijn enorm handig aangezien mensen graag van tevoren zien wat een bedrijf kan bieden. Ik help u hierbij. Daarnaast bied ik bij YvR Visuals als extra dienst portretfotografie. Mocht u geïnteresseerd zijn in foto’s van uw personeel, voor bijvoorbeeld op de website of voor andere doeleinden, dan maak ik deze foto’s ook graag voor u.

 

Kortom, ik bied diverse diensten die elkaar ook erg goed aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan een promotievideo voor de website en vijf socials voor op Instagram of Facebook. Voor een mooie prijs voor meerdere diensten gecombineerd kunt u contact met mij opnemen via:

 

visuals@vanrooij-online.eu

óf bel

+31 651742646