Sinds de laatste paar jaar is het steeds belangrijker geworden online je klanten te werven. Als we opzoek zijn naar een bepaald product of dienst wordt er vaak gekeken naar een video, waarin het product of de dienst wordt getoond. Dit geeft sommige potentiële klanten net dat ene duwtje in de rug. 

 

Bent u opzoek naar een video die jouw potentiële klanten voor jou laat kiezen in plaats van de concurrent, of ben je opzoek naar een mooie video die jouw product op de markt kan promoten? Dan ben je bij YvR Visuals aan het juiste adres. We kijken samen naar de mogelijkheden in een voorgesprek, dit werkt YvR Visuals uit tot een draaiboek zodat de draaidag soepel verloopt. Na een aantal werkdagen is er een eerste edit en kijken wij samen naar wat verbeteringen. 


Promotievideo 

Ben jij opzoek naar iemand die een korte promotievideo kan maken voor jou bedrijf? Een video die jouw klanten direct een veilig gevoel geeft? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt een promotievideo op maat en binnen 5 dagen heb je een aansprekende video in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video: Minder dan 60 sec

- Draaidag: Maximaal 2 uur

- Correctiemomenten: 2

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone


Socials

Ben jij opzoek naar iemand die een social kan maken voor jou bedrijf? Een video, van maximaal 15 seconde, die jouw klanten direct aanspreekt en voor jou kiezen? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt een social op maat en binnen 5 dagen heb je een aansprekende video in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video: Minder dan 15 sec

- Draaidag: Maximaal 1 uur

- Correctiemomenten: 1

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone