Bedrijfsvideo

Tegenwoordig kijken mensen liever naar wat er binnen een bedrijf gebeurt dan dat er wordt gelezen. Een promotievideo is dus een echte gamechanger. Video is niet alleen een nieuwkomer, het zal in de toekomst nog veel belangrijker worden. Dit zijn niet de enige voordelen. Hieronder nog een aantal redenen waarom juist nu een bedrijfsvideo belangrijk is.

 

  1. Met een bedrijfsvideo plaats je jouw bedrijf hoger in de Google-zoekfunctie. Google zal jouw bedrijf een hogere waarde geven op het moment dat je bedrijf niet alleen beschikt over een website maar ook over afbeeldingen en video’s.
  2. Een video trekt veel aandacht. Mensen kijken veel liever naar een video over een bedrijf dan dat ze erover lezen. Het is niet een kwestie van lui zijn, maar een video is vaak makkelijker te volgen en zo kun je de potentiële klanten echt een gevoel geven bij jouw dienst of product.
  3. Meer bereikbaarheid via social media. Doormiddel van video’s gaan mensen eerder je social media bereiken. Hierdoor zullen ze nog meer te weten komen over jouw product of dienst en kunnen zij deze makkelijker doorsturen naar vrienden, collega’s of familie.

 

Alle boven genoemde redenen zullen uiteindelijk leiden naar meer klanten, sterkere marketing en een hogere omzet. 

 

Dus ben jij geïnteresseerd in een bedrijfsfilm. Zoek dan niet langer en kijk hieronder naar de diverse mogelijkheden. Bij vragen kunt u contact met mij opnemen.


Promotievideo Kort

Ben jij opzoek naar iemand die een korte promotievideo kan maken voor jou bedrijf? Een video die jouw klanten direct een veilig gevoel geeft? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt een promotievideo op maat en binnen 5 dagen heb je een aansprekende video in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video: Minder dan 60 sec

- Draaidag: Maximaal 2 uur

- Correctiemomenten: 2

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone

Promotievideo Middel

Ben jij opzoek naar iemand die een middel-lange promotievideo kan maken voor jou bedrijf? Een video die jouw klanten direct een veilig gevoel geeft? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt een promotievideo op maat en binnen 5 dagen heb je een aansprekende video in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video: Minder dan 90 sec

- Draaidag: Maximaal 4 uur

- Correctiemomenten: 3

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone

Promotievideo Lang

Ben jij opzoek naar iemand die de ultieme promotievideo kan maken voor jou bedrijf? Een video die jouw klanten direct een veilig gevoel geeft? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt een promotievideo op maat en binnen 5 dagen heb je een aansprekende video in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video: Onbeperkt

- Draaidag: Maximaal 1 dag

- Correctiemomenten: 4

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone