Socials

Een promotievideo is voor iedereen altijd wel duidelijk. Een video waarin jouw bedrijf wordt gepromoot doormiddel van mooie beelden van jouw product of dienst. Een social is eigenlijk bijna hetzelfde. Het verschil zit hem in de duur en gebruik. Een promotievideo duurt meestal tussen de 60 en 90 seconde en wordt gebruikt op de website of via andere commerciële platformen. Een social is vaak heel kort, denk aan 15-20 seconde en wordt voornamelijk gebruikt op Facebook, Instagram en Twitter. Er zijn diverse voordelen aan socials. Hieronder een aantal redenen om gebruik te maken van socials.

 

  1. Doormiddel van een social genereer je meer bezoekers op jouw social media. Wanneer je korte video’s gebruikt op je socials is de kans groter dat jouw potentiële klanten blijven hangen. Een korte video wordt namelijk niet saai, is interessanter dan stilstaand beeld en geeft vaak een mooie en krachtige impressie van jouw product of dienst.
  2. Een social is iets nieuws. Sinds kort is social media een belangrijk aspect geworden van online marketing. Korte video’s worden pas sinds kort gebruikt voor online marketing. Hiermee laat je zien dat je als bedrijf meegaat met de nieuwe ontwikkelingen.
  3. De video’s zijn bruikbaar binnen je bedrijf. Denk aan schermen in je winkel. Deze socials kun je gebruiken als bannerreclame binnen jouw winkel. Ze zijn kort, krachtig en je kunt er gemakkelijk mee laten zien wat het product kan of wat voor dienst jij kunt leveren.

Alle boven genoemde redenen zullen uiteindelijk leiden naar een hogere omzet. En als bedrijf is dit wel een van de doelstellingen.

 

Dus ben jij geïnteresseerd in een of meerdere socials. Zoek dan niet langer en kijk hieronder naar de diverse mogelijkheden. Bij vragen kunt u contact met mij opnemen.


Social 1 stuk

Ben jij opzoek naar iemand die een social kan maken voor jou bedrijf? Een video, van maximaal 15 seconde, die jouw klanten direct aanspreekt en voor jou kiezen? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt een social op maat en binnen 5 dagen heb je een aansprekende video in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video: Minder dan 15 sec

- Draaidag: Maximaal 1 uur

- Correctiemomenten: 1

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone

Social 5 stuks

Ben jij opzoek naar iemand die vijf socials kan maken voor jou bedrijf? Vijf video's, van maximaal 15 seconde, die jouw klanten direct aanspreekt en voor jou kiezen? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt vijf socials op maat en binnen 5 dagen heb je de producten in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video's: Minder dan 15 sec

- Draaidag: Maximaal 2,5 uur

- Correctiemomenten: 2

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone

Social 7 stuks

Ben jij opzoek naar iemand die zeven socials kan maken voor jou bedrijf? Zeven video's, van maximaal 15 seconde, die jouw klanten direct aanspreekt en voor jou kiezen? Dan ben je hier op de juiste plek. Youri van Rooij maakt Zeven socials op maat en binnen 5 dagen heb je de producten in jouw postvak.

 

Specificaties:

- Duur video's: Minder dan 15 sec

- Draaidag: Maximaal 3,5 uur

- Correctiemomenten: 3

- Rechtenvrije muziek

- Gebruik van professioneel materiaal: 4K camera, stabilizer, drone